Spartakovci ukázali srdce, potešili deti v detskom domove

21.12.2012 Trnava

Trnava 21. decembra (TASR) - Predvianočný štvrtok využili zástupcovia slovenského futbalového klubu Spartak Trnava na návštevu a obdarovanie Detského domova v Trnave na Botanickej ulici. Za Spartak prišli na stretnutie hráči Ľuboš Hanzel a Martin Mikovič a sprevádzal ich PR a event manažér Marek Ondrejka a šéf oficiálneho fanshopu Jozef Karaba.

S vyše tridsiatkou chovancov domova absolvovali besedu, autogramiádu a na záver "Bíli andel" obdaril deti darčekmi. Deťom, ktoré nemajú v živote toľko šťastia, aby si užívali rodinnú atmosféru, priniesli spartakovci množstvo klubových suvenírov. Vo výške tisíc eur ich venoval oficiálny fanshop Spartaka.

Ľuboš Hanzel dokonca pridal ďalšie hračky. "Chcel som prispieť niečím aj ja. Bola to krásne strávená hodina. Videl som, že deti mali úprimnú radosť," povedal trnavský obranca, ktorého doplnil Martin Mikovič. "Ani chvíľku som nad účasťou nerozmýšľal. Toto je to najmenšie, čo môžeme pre deti urobiť. Aspoň takto sme sa snažili deťom spríjemniť Vianoce. Navyše veľa týchto detí sú naši fanúšikovia," uviedol rýchlonohý futbalista Spartaka.

"Bola to nesmierne pekná akcia. Spartakovci nám nádherne vyzdobili sálu a priniesli so sebou príjemnú atmosféru. Deti sa tešili zo všetkých darčekov, veľký úspech mala návšteva maskota – Bíleho andela," povedala riaditeľka domova Zuzana Bartovičová a dodala. "Od klubu dostali naše deti permanentky na ligu. Spoločne s mojím zástupcom Petrom Neslušanom, ktorý je futbalový nadšenec, chodia na zápasy chlapci i dievčatá."
 

Vyberte región